Translate

woensdag 10 januari 2018

De essentie van het leven gekoppeld aan mijn glaskunst

😍

Hoi allemaal,

Eindelijk ben ik er uit! Terwijl het heel voor de hand liggend is ?!

Al vanaf ik mijn glaskunst ben beginnen te verkopen, miste ik het gevoel van een meerwaarde, o.v.v een goed doel bv.

Ik had geen idee wat ik best kon kiezen. Honderden initiatieven heb ik  bekeken, o.a. organisaties voor mensen met een NAH(niet aangeboren hersenletsel),omdat ik dit zelf ook heb en de problematiek ervan ken en ondervind. Allemaal hebben ze uiteraard voordelen, maar nooit voor iedereen op deze wereld.

Belangrijk voor mij is dat het aan de basis ligt van ons leven/gezondheid en elk levend wezen op aarde ervan profiteert.
De essentie van iets is, is voor mij altijd prioriteit geweest in mijn praktijk voor inzicht in leven en gezondheid. ''T is te zeggen oorzaak aanpakken , i.p.v. symptoom bestrijding.

En nu, door mijn reis in 2017 naar Borneo (nature was calling!), heb ik eindelijk begrepen wat voor elk levend wezen op aarde een verschil kan maken ; BOMEN.
Zoals je in een eerdere blogpost kan lezen, heb ik de kracht van een primair regenwoud (Danum Valley) op mijn gezondheid mogen ondervinden.


kleine boompjes kopen bij  locale bevolking


Wij hebben daar eveneens deelgenomen aan een initiatief voor duurzaam toerisme dat de locale bevolking ondersteunt.Zij kweken kleine boompjes die we dan bij hen kopen en daarna gaan planten zijn.

 

Door bomen te planten maken we een klein beetje goed van wat de "mens"allemaal kapot maakt.
Primair zal het nooit meer worden, maar ooit wel oude bomen.De bedoeling is om een percentage van de winst uit de verkoop van mijn glaskunst Design by "G", te investeren in over de hele wereld verspreidde projecten die bomen planten.

Geplant! met certificaat.
De projecten zullen op mijn website vermeld worden, zodat iedereen kan volgen hoeveel bomen we planten.
Heb jij nog weet van organisaties die bomen planten? Laat het me dan weten aub.

Een laatste vraagje:
Vind jij dit belangrijk en zou je daarom deze producten kopen i.p.v. andere?


Veel liefs,

Ciao Geertrui

BTW alle glas gebruikt voor mijn glaskunst is afkomstig van fabrieken die aan de hoogste milieunormen voldoen of gerecycleerd glas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten